logo
  • Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Transplanti i flokeve – Teknika FUE

Transplanti I flokëve FUE – përshkrimi i Procesit

Transplanti i flokëve FUE – çfar ndodhen me von

 

Transplanti i flokeve – Teknika FUE

Teknika FUE (folikulare Njësia Nxjerrja) metoda transplantin e flokeve apo transferimin e follicles flokët individuale, të implementuara nga viti 2003.Eshte më moderne transplantin e flokeve metodë dhe ka tendencë për të dominuar botën, siç është minimalisht invazive. Për qëllimet e metodës transplant flokësh fue, kërkon trajnim të gjatë dhe të specializuar të kirurg plastike se ajo është shumë e detajuar dhe teknikë e vështirë, dhe për këtë arsye konsiderohet jashtëzakonisht kërkues proces.
Pak mjekët sot janë veçanërisht të aftë në teknike FUE. Kirurg plastike Dr. Anastas Vekris është ndër përvojat më të njohur me mijëra kirurgji transplantin e flokëve në Greqi dhe jashtë vendit. Plastike Kirurg Dr. Anastas Vekris ka trajnuar shumë mjekë grekë dhe të huaj dhe ka vendosur shumë klinikat transplantin e flokeve në Greqi, Evropë dhe Lindjen e Mesme.

Transplanti I flokëve FUE – përshkrimi i Procesit

Në këtë metodë mjeku transplantin e flokeve është duke planifikuar zonën nga e cila për të marrë prerje. Pastaj trullos zonën lokale me një zgjidhje të
xylocaine – adrenalin. Follicles Njësitë janë hequr nga të veçantë të automatizuar, të lehtë, shpejt dhe njerëzisht dhe mbahen në një ambient me
lagështi në 3-4 ° C. Pastaj përcaktohet zona e rritje që do vendosen dhe bëhet anestezi lokale dhe mjeku vazhdon me transplant flokësh.Transplantin e flokeve është bërë një nga një duke përdorur pajisje të veçantë dhe transplantin e flokeve, pa e parë duke krijuar vrima në implant. Prandaj, minimizuar plaga në zonën pranues dhe rezultati është krejtësisht e natyrshme.

Në advance Hair Klinika e flokeve kirurg Dr Anastas Vekris pas viteve të eksperiencës dhe të kërkimit zhvilluar teknikën e transplanit të flokësh një
ngulitje hap ose i avancuar fue, në të cilën grafts janë futur drejtpërdrejt në drejtimin e duhur në zonën e prekur, pa krijuar vrima dhe të dëmtuar lëkurën.

Mbirjes pas teknikës fue është rreth 95-98%. Më flokët mbahen nga fillimi, ndërsa disa mund të bien në muajt e parë dhe gradualisht dallin perserishtë në fund të fundit rezulton në tek 8 ose 10 muaj.Flokët e re sillen natyrshëm, rritet, qethur si flokët normale.

Kur vendi i donatorëve nuk është e mjaftueshme mund të merret flokë nga mjekra apo trupit (flokët e trupit) dhe të transferohet në zonën e prekur.

Transplantimi i flokëve për të transferuar follicles individuale (fue) aktualisht është metoda më ideale për humbje e flokëve tek mashkull dhe femërat. Kjo metodë e transplantin e flokeve përdoret për të rivendosur vetullat apo qimet e fytyrës, si dhe për të mbuluar plagët që rezultojnë nga një transplantin e strip flokët (Fut).

Transplanti i flokëve FUE – çfar ndodhen me von

Sigurisht kjo është një procedurë plotësisht i sigurt. Bërë në klinikë, vetëm me anestezi lokale, ndërsa pacienti është zgjuar dhe mund të bisetoj, të dëgoj muzikë apo të shikoj TV. Shqetësim, në qoftë se gjendet në zonën e transplantuar është i papërfillshëm. Shumica e pacientëve të ndjehen një tërheqje të vogël në zonën e donatorëve për 1-2 ditë. Analgesics butë rrallë kërkojnë që të administrohet. Është e këshillueshme për të mbajtur zonën moisturized parë spray 3 ditë kripur në intervale të rregullta.

Disa prej qimeve të reja mund të bien në javët e para, por kjo nuk duhet të shqetësohen pacientin, si rrënjë të mbeten dhe të prodhojnë flokë të re në disa javë. Ky efekt është minimizuar nga përdorimi i minoxidil menjëherë post-operative. “Pacienti” viziton ditën tjetër pas klinikë transplantin e flokëve e cila vlerëson donatorët dhe vendin e marrësit dhe do të lajë flokët me kujdes. Pas 3-4 ditësh të një të shkojnë në punë pa u perceptuar si pësuar transplantimin e flokëve. Së fundi, për të shmangur veprimtarinë fizike të rënde për një javë pas, dhe përdorimin e pishinë.

Kontaktoni me ne

TERAPI PER HUMBIE FLOKUT
Me metode modern dhe te provuar effective nga Advanced Hair Clinics

Call Now Button