logo
  • Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Teknika FUT ose strip, është një metodë me e vietër transplant flokëve për trajtimin e baldness. Tema e filluar në vitet 1990 dhe shpejt u përhap në mbarë botën. Në vitet e fundit, teknika FUT  lehtësimit të shpejtë si ajo propagandon me fue paktën pushtuese teknikë. Arsyja për këtë është se rezultatet e teknikës fue është shumë mbresëlënëse pa pasoja të vështira të fut teknik

Kontaktoni me ne

TERAPI PER HUMBIE FLOKUT
Me metode modern dhe te provuar effective nga Advanced Hair Clinics

Call Now Button