Edit

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Mbjellja e flokëve

Mbjellja e flokëve është e vetmja mënyrë që përdoret në të gjithë botën për të shtuar flokët. Rrënjet e flokëve merren nga pjesa e pasme e kokës dhe vendosen aty ku ka hapsira boshe ose dëshirohet të bëhet mbushja e zonës me flokë. Mbjellja e flokëve zgjatë rreth katër orë dhe është një procedurë mikrokirurgjikale (njësoj si tëk dentisti) dhe me metoden e avancuar FUE që në aplikojmë na garanton rezultate 100% natyrale dhe të përhershme.

sqShqip
Need Help? Chat with us