logo
  • Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Restaurimi Vetulla me metod transplanimi i flokeve FUE

Intalimi i vetullave nga plastike kirurg i punëson njerëzit që vuajnë nga vetullat lindura, ose të dëshironi për të mbuluar plagët nga aksidentet apo djegie apo edhe kanë vetullat e tepruar hedh lëng nga depilim ose lëkurë kimike ose mosha. Gjithashtu vetëm për arsye estetike një mund të dëshironi ballë më të plotë dhe më rinore.

Kontaktoni me ne

TERAPI PER HUMBIE FLOKUT
Me metode modern dhe te provuar effective nga Advanced Hair Clinics

Call Now Button