• Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Duke thëne  kurë konservatore  do të nenkuptojme të gjitha metodat e trajtimit të humbjes të flokëve pervec  asaj  kirurgjike.

kure_te_humbies_te_flokve Trajtimi konservativ i humbjes së flokëve përfshin terapi më ilaçe kunder humbjes se flokëve, por ekzistojne edhe metoda të tjera të tilla si PRP  per trajtimin e humbjes se flokeve  dhe trajtimin  me lazer.

Ndryshe nga transplanti i  flokëve, trajtimi konservativ i humbjes së flokëve nuk jep rezultate të përhershme. Rezultatet zgjasin për aq kohë sa pacienti vijon trajtimin e humbjes së flokëve dhe gradualisht të largohet me ndërprerjen e terapise.
Zgjedhja e drejtë per  humbjen e flokëve  eshtë trajtimi i bazuar në pritjen e drejtë të historisë mjekësore dhe diagnoza e saktë duhet të jetë veçanërisht e plotë, me të dy ,ekzaminim klinik dhe  testet laboratorike, nëse është e përshtatshme.

Kontaktoni me ne

TERAPI PER HUMBIE FLOKUT
Me metode modern dhe te provuar effective nga Advanced Hair Clinics

Terrell Suggs Womens Jersey