logo
  • Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Duke thën konservatore kurë do të thotë të gjitha metodat e trajtimit të humbjes të flokëve pervec kirurgjike.

kure_te_humbies_te_flokveKonservatore trajtim humbjen trajtimin e flokëve humbje e flokëve është për qëllim të gjitha format ose shpjegime që tregojnë meshkuit dhe femrat. Trajtimi konservativ i humbjes të flokëve përfshin terapi më ilaçe humbjen te flokëve, por metoda të tjera të tilla si flokët PRP trajtimit të humbjes dhe trajtimin lazer e humbjes së flokëve.

Ndryshe nga transplant flokësh, trajtimi konservativ i humbjes së flokëve nuk është rezultate të përhershme. Rezultatet zgjasë për aq kohë sa pacienti vijon trajtimin e humbjes së flokëve dhe gradualisht të largohem me ndërprerjen.
Zgjedhja e drejtë humbjen e flokëve trajtim eshtë i bazuar në pritjen e drejtë të historisë mjekësore dhe diagnoza e saktë duhet të jenë veçanërisht të plotë, me të dy ekzaminim klinik dhe nga testet laboratorike, nëse është e përshtatshme.

Kontaktoni me ne

Click edit button to change this text.

Call Now Button