logo
 • Tiranë
  +355 68 2222 456
 • Prishtinë
  +383 45 800 602
 • Shkup
  +389 71 595 139
  • 24 OCT 16
  Restaurim i Vetullave

  Restaurim i Vetullave

  Restaurim Vetullash me metoden e transplatimit FUE (Follicular Unit Extraction)

Features

Kontaktoni me ne për problemin tuaj

TERAPI PER HUMBJEN E FLOKUT. Me metode te provuar efektive per meshkuit dhe femrat nga Advanced Hair Clinics.

Call Now Button