logo
 • Tiranë
  +355 68 2222 456
 • Prishtinë
  +383 45 800 602
 • Shkup
  +389 71 595 139
  • 29 OCT 16

  Eyebrow restoration

  Restoration Eyebrow using FUE (Follicular Unit Extraction) transplant method…

Features

Kontaktoni me ne për problemin tuaj

TERAPI PER HUMBJEN E FLOKUT. Me metode te provuar efektive per meshkuit dhe femrat nga Advanced Hair Clinics.

Call Now Button