logo
  • Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139

Kontaktoni me ne!

Advance FUE Clinic

Metoda të avancuara për Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe të përherëshme, me flokë që rriten normalisht dhe që nuk bien më kurrë, pa shenja, pa dhimbje.

Call Now Button