logo
 • Tiranë
  +355 68 2222 456
 • Prishtinë
  +383 45 800 602
 • Shkup
  +389 71 595 139

Mirësevini në klinikën tonë!

Advanced FUE Clinics (Tirana), ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe rritet normalisht dhe nuk bie me kurre,pa shenja pa dhimbje pa qepje.

Motoja Jonë

Të fitojmë besimin, bashkë me flokët e tua!

— Advance FUE Clinics

Shërbimet që ne ofrojmë:

 • Transplant i Flokëve

 • Transplant i Flokëve - Metoda FUE

 • Transplant i Flokëve - Metoda FUT

 • Restaurim Vetullash

Përse duhet të zgjidhni Advanced FUE Clinics!

Klinika disponon mjetet me te avancuar te diagnostifikimit dhe perdor teknikat dhe trajtimet me te avancuara per renien e flokut, Advanced FUE, perdoret nga mjeke te specializuar dhe trajnuar ne Stamboll, Turqi. Mr,Fatjon Gjoka eshte Menaxheri i Advanced FUE Clinics Tirana ofron standarte dhe sherbime te larta per zgjidhjen me te mire te problemit te renies se flokut,i cili shqeteson burra dhe gra te cdo moshe.

Objektivi jone kryesore ne Advanced Hair Clinics Tirana eshte te ofrojme nje rezultat sa me natyral dhe nje sherbim sa me te mire te mundshem. Na kontaktoni per nje konsulte te pare FALAS!

Call Now Button