• Tiranë
    +355 68 2222 456
  • Prishtinë
    +383 45 800 602
  • Shkup
    +389 71 595 139
admin

Prenotoni vizitën tuaj të parë, FALAS!

Advanced FUE - Hair Transplant - Klinika e Flokut

Transplanti i flokëve

Transplantimi i flokëve në ditët e sotme është një metodë që po fiton terren vazhdimisht. Humbja e flokëve përbën një problem si për meshkujt ashtu edhe për femrat që në kohët e lashta dhe është ende një burim i problemeve psikologjike, sidomos në kohët e sotme moderne dhe sfiduese. Në ditët e sotme kirurgjia kozmetike është më e përhapur në mesin e njerëzve në botën perëndimore. Sektori është zhvilluar me ritme të shpejta dhe me rezultate mbresëlënëse dhe natyrore.

Humbja e flokut mund të trajtohet me metoda kirurgjikale dhe i drejtohet atyre që duan te frenojnë përparimin e humbjes së flokëve dhe që kërkojnë një zgjidhje përfundimtare për problemin e tyre…  Lexo më shumë

Terrell Suggs Womens Jersey